Роллы

Роли або суші-роли – блюдо японської кухні, одна з різновидів суші. Роли-європейська назва, оскільки такі суші згорнуті в невеликі рулетики. Начинка, обгорнута рисом, знаходиться всередині, а зовні – лист норі (пресовані водорості). Для загортання ролів використовують не тільки норі, іноді роблять і роли з рисового паперу. У нас найкращі роллы на заказ. І навіть роли з омлету, правда при цьому використовується спеціальний японський омлет для ролів. Таким чином, якщо ви б’єтеся над питанням » Чим відрізняються суші від ролів?», відповідаємо-нічим. Кілька слів про те, які бувають роли. Роли-це не обов’язково японська кухня. Рецепт ролів в тому чи іншому вигляді присутній у багатьох азіатських кухнях. Як робляться роли-знають не тільки в Японії. У Китаї, В’єтнамі, Індонезії також готують суші, роли, рецепти, звичайно, можуть відрізнятися. Роли, або кімбал, також характерні і для корейської кухні. Проте, сьогодні рецепт приготування ролів японці вважають надбанням своєї культури. Японські роли називають макисуши. Зазвичай роли ріжуть на 6 шматочків, але бувають роли з 8 або навіть 12 шматочків.

kolibrius

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *